Traducir:

Traducció jurada de català

És habitual que necessiteu traduccions jurades de català a espanyol perquè han estat emeses a Catalunya només en català.

En cas que sigui impossible que us tornin a emetre la vostra documentació en castellà, aquí podem traduir-la perquè la pugueu presentar sense problemes, ja que som traductors-intèrprets jurats de català autoritzats pel Ministeri d’Afers Exteriors espanyol.

Traductors jurats de català professionals a un preu molt econòmic

Són molts els detalls que fan que una empresa es diferenciï d’una altra i el preu n’és un. I és que, més enllà d’oferir un bon servei, vendre un producte sense excedir-se en el preu és essencial perquè els clients en quedin satisfets.

Comprova que la teva traducció jurada del castellà al català o la teva traducció jurada del català al castellà no costa tant com pensaves o com t’havien dit.

Quan necessito una traducció jurada de català?

Cal quan la documentació emesa en català requereix la mateixa validesa legal a la resta d’Espanya. El Traductor Jurat de Català l’emetrà seguint tots els passos que marca la llei.

Preguntas frecuentes

Quant costa una traducció jurada de català?

Els nostres traductors jurats de català emeten traduccions a un preu molt ajustat, ja que el volum de feina que rebem fa que el preu baixi. Recorda que ens pots demanar pressupost sense compromís i després triar lliurement amb qui vols fer la teva traducció.

Requisits d’una traducció jurada de català vàlida

És imprescindible que el Traductor Jurat de Català estampi el seu segell i la seva signatura, i que inclogui també la seva certificació. Al segell hi ha d’aparèixer el nom i els cognoms, la llengua per la qual està habilitat i el seu número de traductor oficial. També és obligatori que adjunti una fotocòpia del document original, on haurà de figurar la data i el segell del traductor.

Quant de temps es necessita per traduir una traducció jurada de català?

Els nostres terminis varien depenent del volum de feina que tinguem en aquell moment i de l’extensió de la teva documentació. Tot i això, estem preparats per absorbir fortes càrregues de treball amb terminis ajustats. Pots estar ben tranquil que ho rebràs tot a temps, perquè sempre complim els terminis establerts.

Quins documents exigeixen sempre traduccions jurades de català?

A baix trobaràs un desplegable amb molts tipus de documents que solem traduir de català. Encara que el teu no figuri al llistat, també el podrem traduir, només cal que et posis en contacte amb nosaltres.
Traductores oficiales
Servicio nacional y al extranjero desde
Córdoba
Madrid
Cádiz
Málaga
Granada
Murcia

La empresa Natalia Luque Dios ha sido beneficiaria del Programa de Ayudas destinadas a la digitalización de pequeñas empresas, y personas en situación de autoempleo, en el marco de la Agenda España Digital 2025, el Plan de Digitalización PYMEs 2021-2025 y el Plan de Recuperación, Transformación y Resillencia de España «Financiado por la Unión Europea» Next Generation EU (Programa Kit Digital)